Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه اعلام قطعی میزان آب دریافتی تالاب نیازمند بررسی است، گفت: نتایج پایش‌ها از میزان آب رسیده به تالاب را پس از تکمیل اطلاعات و داده‌ها به صورت مستند و دقیق رسانه‌ای خواهیم کرد.

حسین اکبری در گفت وگو با خبرنگار ایمنا، ضمن تکذیب ورود سه میلیون مترمکعب آب به تالاب گاوخونی،اظهار کرد: محیط زیست از روز رهاسازی آب از سد رودشتین تا امروز پایش‌های خود را به صورت منظم و از طریق پایش حضوری، تصویری و ایستگاه‌های پایش آنلاین انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نتایج پایش‌ها از میزان آب رسیده به تالاب را پس از تکمیل اطلاعات و داده‌ها به صورت مستند و دقیق به رسانه‌ها اعلام خواهیم کرد، افزود: اعلام نظر قطعی دریافتی تالاب نیازمند بررسی است.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه از سد رودشتن تا تالاب گاوخونی که بیش از ۸۵ کیلومتر فاصله است، گفت: هر گونه اظهار نظر در خصوص میزان آب وارده به تالاب به دلیل تغییرات اساسی بستر رودخانه به علت جاری نبودن آب طی سال‌های گذشته، همچنین پوشش گیاهی و ایجاد موانع در مسیر و روان نبودن بستر نیازمند بررسی‌های جامع و پایش دقیق مسیر است.

اکبری تاکید کرد: هرگز آب رهاسازی شده از رودشتین نمی‌تواند همان مقدار آبی باشد که به تالاب می‌رسد و میزان کسری آن در تالاب نیازمند اندازه گیری دقیق داده‌های کمی براساس بررسی میدانی و ایستگاه پایش مستقر در مسیر است.

وی خاطرنشان کرد: آبی که می‌توان به عنوان حقابه تالاب در نظر گرفت همان مقدار آبی خواهد بود که از ایستگاه شاخ کنار به سمت تالاب جاری می شود چراکه جریان های قبل از شاخ کنار به معنای تامین و تحویل آب به تالاب نیست.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان خبر داد: ساعاتی پیش مقداری آب به بند شاخ کنار ورودی تالاب گاوخونی رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از روز چهارشنبه ۱۰ مهرماه با توقف تامین و توزیع آب برای کشت تابستانه کشاورزان شرق اصفهان خروجی سد رودشتین به میزان چهارمترمکعب بر ثانیه افزایش یافت و به سمت تالاب گاوخونی رهاسازی شد. این میزان آب طی هفته گذشته به میزان ۱۷ مترمکعب برثانیه افزایش یافته است.

روز گذشته معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اصفهان در مصاحبه با رسانه اعلام کرد که از ۱۰ مهرماه تاکنون میزان سه میلیون مترمکعب آب به سمت تالاب روانه شده است.

در پی این اظهارات در برخی شبکه های اجتماعی باری دیگر خبرهایی مبنی بر پر آب شدن تالاب گاوخونی منتشر شده است در حالی که ساعاتی پیش مقدار کمی آب به ورودی بند شاخ کنار رسید.

گفتنی است حسن ساسانی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان طی مصاحبه ای با خبرنگار ایمنا در روز دوشنبه ۱۵مهرماه گفته بود آبی که از بند شاخ کنار بگذرد، محیط زیست میزان دقیق این آب را اعلام خواهد کرد زیرا در مسیر طولانی سد رودشت به سمت تالاب موانع و پرت آب وجود دارد و نمی توان مقدار و زمان دقیق رهاسازی آب را در حال جاضر اعلام کرد.

حقابه تالاب گاوخونی ۱۷۶ میلیون مترمکعب آب در سال است.

اخبار مرتبط: زاینده رود به ورزنه رسید/ برای گاوخونی معیار گذر آب از بند شاخ کنار است رهاسازی آب از سد رودشت برای تالاب گاوخونی کد خبر 392656

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گاوخونی حقابه تالاب گاوخونی زاینده رود محيط زيست شرکت آب منطقه ای اصفهان وزارت نیرو سازمان حفاظت از محیط زیست شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان گفت: آثار تاریخی کشف شده در گذر کمرزرین، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و اطلاعات خوبی را می‌توان از این آثار به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدعلی ایزدخواستی امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار اصفهان از گذر کمرزرین اظهار کرد: باستان‌شناسی گذر کمر زرین در راستای کشف شواهد گام برداشت، اما در حال حاضر در حال بررسی و تحلیل این اکتشافات است و تصمیم دارد تمام موارد این آثار کشف شده را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: در حال حاضر باستان‌شناسان، این گذر را به ۱۰ لایه تاریخی تقسیم کرده‌اند و تمام این لایه‌ها در حال بررسی است، همچنین این موضوعات در راستای شفافیت تصویر اصفهان در ادوار مختلف، بسیار تأثیرگذار است.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان تاکید کرد: این شواهد تاریخی، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و در حال حاضر به یک شاهد دست نخورده‌ای دست پیدا کرده‌ایم و اطلاعات خوبی می‌توان از این آثار به دست آورد که بهتر از اطلاعات مکتوب است.

ایزدخواستی گفت: با هماهنگی میراث فرهنگی و شهرداری در حال توسعه کاوش این گذر هستیم.

کد خبر 750485

دیگر خبرها

  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • سقوط ۲۶ پله ای افغانستان در میزان آزادی مطبوعات
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • خطرناک‌ترین استان‌های ایران در میزان «فرونشست»
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • میزان ذخیره خون استان اصفهان چند روز است؟
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم